Reklama

Z zakonnej kuchni

Łosoś pieczony z surówką z kiszonej kapusty

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do newslettera

Składniki:
200 g łososia atlantyckiego
szczypta soli
szczypta pieprzu
1 łyżeczka posiekanego świeżego koperku
1/2 cebuli
1/2 średniej marchewki
1/2 jabłka
220 g kiszonej kapusty
2 łyżki oliwy z oliwek

Przygotowanie:
Łososia oprószyć przyprawami, upiec w piekarniku (180°C, 15-20 min). Cebulę pokroić w kostkę, marchew i jabłko zetrzeć na tarce, wymieszać z kapustą kiszoną, polać oliwą i posypać koperkiem.

Pomóż w rozwoju naszego portalu

Wspieram

2024-01-16 12:54

Ocena: +2 0

Reklama

Wybrane dla Ciebie

Lody z serka

Niedziela Ogólnopolska 21/2018, str. 58

[ TEMATY ]

przepisy

pixabay.com

Lody to ulubiony deser dzieci. Po co jednak kupować je w sklepie, skoro można je szybko i łatwo zrobić w domu. Proponujemy taką niespodziankę na Dzień Dziecka.

CZYTAJ DALEJ

Czy postępuję tak, jak postępowałby Chrystus?

2024-04-15 13:17

[ TEMATY ]

homilia

rozważania

Adobe Stock

Rozważania do Ewangelii J 15, 1-8.

Środa, 1 maja. Dzień powszedni albo wspomnienie św. Józefa, rzemieślnika

CZYTAJ DALEJ

Od babci do mamy

2024-05-01 18:12

Wiktor Cyran


CZYTAJ DALEJ

Reklama

W związku z tym, iż od dnia 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia Dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) uprzejmie Państwa informujemy, iż nasza organizacja, mając szczególnie na względzie bezpieczeństwo danych osobowych, które przetwarza, wdrożyła System Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji w rozumieniu odpowiednich polityk ochrony danych (zgodnie z art. 24 ust. 2 przedmiotowego rozporządzenia ogólnego). W celu dochowania należytej staranności w kontekście ochrony danych osobowych, Zarząd Instytutu NIEDZIELA wyznaczył w organizacji Inspektora Ochrony Danych.
Więcej o polityce prywatności czytaj TUTAJ.

Akceptuję